Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

Objavio: F.R.

08. 11. 2018. 12:21 >> 17:15
1

PUCNJAVA U LOKALU

Napadač u Kaliforniji bivši marinac

Najmanje 12 osoba, uključujući i jednog policajca, ubijeno je u napadu naoružanog muškarca na bar u gradu Dauznt Ouks u Kaliforniji. Osumnjičeni je takođe mrtav, ali nije jasno da li je likvidiran u pucnjavi ili je izvršio samoubistvo.

 

Napadač je identifikovan kao 28-godišnji Ijan Dejvid Long, otkrio je okružni šerif na konferenciji za medije. Long je, prema tvrdnjama šerifa, bio ratni veteran i služio je u američkoj mornarici. Policiji je od ranije bio poznat zbog nekoliko kazni za parkiranje te izazivanja saobraćajne nesreće. 

Očevici tvrde da je riječ o bijelcu čije je tijelo prekriveno tetovažama. Mediji takođe pišu da se majčinim automobilom dovezao do kluba gdje je počinio stravičan masakr.

Kako javlja RT, najmanje 30 metaka je ispaljeno tokom masakra. 

"Policajci su ušli u lokal i zatekli više mrtvih, ranjenih, a među žrtvama i jednog policajca koji je odgovorio pozivu, kao i napadača", rekao je PR lokalne šerifske kancelarije Erik Buskov.

Prema izjavama svjedoka, napadač je prvo pištoljem upucao obezbjeđenje bara, zatim bacio unutra dimne bombe i nastavio s paljbom.

Neki od gostiju su polomili prozore i pobjegli napolje, dok su ostali puzali, krili se u toaletu ili na tavanu.

Jedan od svjedoka je istakao da je većina prisutnih imala 18 do 20 godina. Napadač je, navodno, imao bradu i bio obučen u crno.

 

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније