Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

[ Izvor: Beta, Objavio: I. P. ]

09. 11. 2018. 13:05   >>  12:45

NAPAD NOŽEM

Melburn: Napadač iz Somalije, umro u pritvoru

Napadač koji je nožem ubio jednu i ranio dvije osobe u Melburnu porijeklom je iz Somalije i bio je poznat vlastima, izjavio je danas šef policije države Viktorija, Grejem Ešton.

"Napad tretiramo kao terorizam", rekao je Ešton i dodao da je napadač, koji je ranjen u obračunu sa policijom, umro u pritvoru.

Kako je naveo, napadač je automobil napunio plinskim bocama koje su se zapalile pošto je izašao iz vozila i prije nego što je počeo da napada prolaznike nožem.

Napadač je bio poznat policiji zbog porodičnih veza, kako je rečeno, a u Australiji je živio decenijama.

Istraga je u toku, a policija je saopštila da zasad ništa ne ukazuje da je napadač imao saučesnike.

Lokalni mediji objavili su snimak na kojem se vidi kako napadač pokušava nožem da napadne i policajce koji ga hapse.

Prilikom intervencije policajcima su pritekli u pomoć prolaznici. Jedan od njih je pokušao napadača da obori kolicima iz supermarketa. Obračun je prekinuo jedan od policajaca kada je pucao na napadača.

Policija je na mjesto incidenta izašla pošto je dobila dojavu o zapaljenom vozilu na prometnoj saobraćajnici. Napad se dogodio oko 16.20, po lokalnom vremenu, pred kraj radnog dana. 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније