Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

[ Anadolija, Objavio: I. P. ]

16. 11. 2018. 19:34 >> 19:12

KOLAPS SAOBRAĆAJA

Sniježna oluja paralisala Njujork

Sniježna oluja koja je pogodila Njujork zadaje muke stanovnicima tog američkog grada.

 

Stotine ljudi ostale su zarobljene na njujorškom autobuskom terminalu "Port Authority". Snijeg je počeo da pada u četvrtak u poslijepodnevnim satima. 

Zabilježena su kašnjenja u saobraćanju autobusa i trajekta na relaciji Njujork-Nju Džersi, koji svakodnevno koristi hiljade ljudi. 

Zbog velikog broja putnika na terminalu "Port Authority", zatvoreni su ulazi na nekim dijelovima i ulaske kontroliše vojska i policija. 

Zbog sniježne oluje zatvorene su i neke ceste u Njujorku. Otežano je bilo kretanje i pješacima, a na Menhetnu je bilo i oborenih stabala na cesti. 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније