Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

[ Objavio: O.Z. ]

19. 11. 2018. 23:17 >> 22:51

AMERIČKA KOMPANIJA

Kupili zemlju na granici da prekinu "Trampov zid"

Američka kompanija koja stoji iza igrice "Cards Against Humanity" se pridružila demokratima i otkupila prostor kod granice Meksika kako Donald Tramp ne bi mogao sagraditi zid.

Potez je dobio mnogo kritika, a iz rukovodstva kompanije kažu da je glavni cilj ostvaren te im je drago što su se suprotstavili Trumpu.

"Ako ste glasali za Trampa, onda nemate šta da kažete na ovaj potez", rekli su iz rukovodstva kompanije.

Oni su otkupili prostor koji pripada dijelu na kojem bi se trebao graditi zid, prenosi "The Independent".

"Ukoliko odluče da izgrade zid, moraće otkupiti svu privatnu zemlju koja im stoji na putu i između ostalog moraće da otkupe naš dio zemlje. Mi nemamo namjeru da ga prodamo", naveli su.

Trampova administracija već ima prototipe izgleda zida te se spremaju za gradnju, ali su naišli na dosta osuda i uvreda te je mnogo ljudi pokušalo blokirati gradnju zida.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније