Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

[ Izvor: Beta, Objavila: M.M.Lj. ]

19. 11. 2018. 22:36 >> 22:21

UBISTVO KAŠOGIJA

Šengen zona zabranjena za 18 Saudijaca

Njemački ministar spoljnih poslova Hajko Mas rekao je danas da je Berlin zabranio da 18 državljana Saudijske Arabije uđe na teritoriju 26 država članica Šengenske zone zbog sumnje da su povezani s ubistvom novinara Džamala Kašogija.

On je rekao da je Njemačka odluku o zabrani donijela u bliskoj saradnji za Francuskom.

"Kao i prije, i u ovom slučaju ima više pitanja nego odgovora, o samom zločinu i ko stoji iza njega", rekao je Mas.

Mas je rekao da je se zabrana odnosi na 18 državljana Saudijske Arabije za koje se sumnja da su povezani s ubistvom novinara u saudijskom konzulatu u Istanbulu.

Ministartvo spoljnih poslova saopštilo je da ne mogu da otkrivaju imena osoba na koja se odnosi zabrana zbog njemačkog zakona o zaštiti  privatnosti.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније