Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

[ Beta, Objavila: R.P. ]

20. 11. 2018. 12:59   >>  12:35

IZLETIO VOZ

U Španiji jedan poginuo, desetine povrijeđeno

Jedna osoba je poginula a 49 je povređeno danas kada je prigradski voz koji je putovao ka Barseloni izleteo iz šina zbog klizišta, objavile su španske vlasti.

Regionalna agencija za civilnu zaštitu saopštila je da su dva od šest vagona izletjela iz šina u 6.15 po lokalnom vremenu blizu Vakarisesa, oko 45 kilometara sjeverozapadno od Barselone, prenosi agencija AP.

Voz povezuje grad Manresu sa Barselonom.

Od 133 putnika jedna osoba je poginula, pet je teško povredjeno i prebačeno u bolnicu a 44 je lakše povredjeno, saopštila je regionalna služba civilne zaštite, javlja Frans pres.

Portparol kompanije Španske željeznice Antionio Karmona, rekao je za lokalne medije, da je moguće da je klizište izazvano jakom kišom koja je padala u toj oblasti poslednjih nekoliko dana.

Jake kiše pogodile su Španiju posljednjih dana. Jedna žena je stradala u nedelju kada je preplavila ijreka u Galiciji na sjeverozapadu. Juče su veliki talasi odnijeli balkone jedne stambene zgrade uz obalu na kanarskom ostrvu Tenerife.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније