Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

[ Klix.ba, objavila B.B. ]

23. 11. 2018. 18:35 >> 18:10
2

GUBI POVJERENJE

Rejting Putina pao ispod 60 odsto

Izborni rejting predsjednika Rusije Vladimira Putina pao je ispod 60 odsto, prvi put u posljednjih pet godina, pokazala je anketa vodećeg ruskog centra za ispitivanje javnog mnjenja "Levada".

Anketa je pokazala da bi 56 odsto potencijalnih glasača svoj glas na izborima 2024. godine dalo Putinu, što je za deset procenata niže u odnosu na prošlu godinu.

Izborni rejting ruskog predsjednika posljednji put je pao ispod 60 odsto 2013. godine, pokazale su ankete slične onoj koju sprovodi centar "Levada".

Putin je na izborima u martu ponovo izabran za predsjednika Ruske Federacije.

Pad popularnosti Putina prouzrokovale su promjene uslova za odlazak u penziju, kao i slabljenje euforije zbog prisvajanja Krima 2014. godine, piše AP.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније