Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

14. 02. 2013. 15:58 >> 16:25

EKOLOŠKI PROTEST

Uhapšeni sin i unuk Roberta Kenedija

Konor Kenedi, unuk Roberta Boba Kenedija, uhapšen je juče sa svojim ocem Robertom Kenedijem Džuniorom, glumicom Deril Hanom i na desetine drugih demonstranata koji su organizovali ekološki protest ispred Bijele kuće.

Cilj protesta bio je da ubijede predsjednika SAD Baraka Obamu da odustane od izgradnje naftovoda. Policija je uhapsila 48 demonstranata, optuženih za građansku neposlušnost jer su odbili da se raziđu kada im je to bilo naređeno.

Nakon kraćeg zadržavanja u policijskoj stanici i plaćanja kazne od 100 dolara, Konor, njegov otac i zvijezda “Blejd Ranera” su  sa ostalima pušteni na slobodu.

 Mediji su počeli da pišu o Konoru prošlog ljeta kada se saznalo za njegovu vezu za pjevačicom Tejlor Svift.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније