Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

Mina-business [ Objavio: O.Z. ]

28. 11. 2018. 09:45 >> 09:21

MAJKROSOFT NAJVREDNIJI

Kompanija Epl smijenjena sa prvog mjesta

Najveći svjetski proizvođač softvera Majkrosoft (Microsoft) smijenio je kompaniju Epl (Apple) sa prvog mjesta na listi kompanija sa najvećom tržišnom vrijednošću.

Majkrosoft u posljednje vrijeme postiže odlične finansijske rezultate, a uz pad vrijednosti akcija Epla, ta kompanija je sada najvrednija na svijetu.

Epl je postao prva kompanija čija je vrijednost premašila bilion dolara, prenosi B92.

Cijena dionica kompanije Apple ranije je bila 207 dolara, nakon toga skočila je na 231 dolara, ali ovogodišnji ajfon nije doživio popularnost u javnosti kao što se očekivalo.

Vrijednost akije kompanije Epl ove sedmice pala je na 172 dolara, što znači da je ukupna vrijednost kompanije pala na nešto manje od 750 milijardi dolara.

Kompanije Majkrosoft sada vrijedi 753 milijarde dolara.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније