Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

Beta [ Objavio: O.Z. ]

30. 11. 2018. 21:16 >> 20:51
2

SAMIT G20

Srdačan pozdrav Putina i saudijskog princa

Ruski predsjednik Vladimir Putin i saudijski princ Muhamed bin Salman srdačno su se pozdravili na početku samita Grupe 20 industrijski razvijenijih zemalja - G20 u Buenos Ajresu, javila je agencija AP.

Prije nego što su obojica zauzela mjesta s drugim zvaničnicima, srdačno su se pozdravili rukovanjem koje je ličilo kao kad se sastaju dva drugara koji se pljesnu po dlanovima, na engleskom čuveno kao "Give me five" (Daj pet).

Potom su Putin i saudijski princ nastavili da pričaju uz velike osmijehe prije nego što su zauzeli svoja mjesta, jedan pored drugog.

Njih dvojica su kontroverzne figure na samitu, Putin zbog nedavnih tenzija sa Ukrajinom a saudijski princ zbog ubistva novinara Džamala Kašogija i saudijske uloge u konfliktu u Jemenu.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније