Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

16. 08. 2013. 08:19 >> 08:33

NEMA POVRIJEĐENIH

Više zemljotresa pogodilo Novi Zeland

Više snažnih zemljotresa pogodilo je Novi Zeland, pri čemu je oštećeno više kuća, a jedan most se srušio, saopštio je Američki geološki zavod.

 

Agencija AP javila je da se prvi zemljotres, jačine od 6,5 stepeni po Rihteru, dogodio nešto iza 14 sati i 30 minuta po lokalnom vremenu u blizini grada Sedona, odnosno, 94 kilometra zapadno od Velingtona.

Nakon toga uslijedilo je nekoliko manjih zemljotresa, koji su bili jačine iznad pet stepeni po Rihteru. Portparol lokalne policije Barbara Dan saopštila je da je teže oštećeno nekoliko kuća u blizini epicentra. Na kućama su se srušili dimnjaci i urušili krovovi, a srušio se jedan most na državnom autoputu koji prolazi kroz Sedon.

Za sada nema izvještaja o povrijeđenima, a u prijestonici Novog Zelanda, Velingtonu, zbog zemljotresa je evakuisano nekoliko zgrada, dok su sa polica u prodavnicama popadali proizvodi.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније