Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

Objavio: F.R. [ B92/Sputnjik ]

14. 12. 2018. 19:14   >>  18:47 4

NOVI ISPAD

Junker "mrsio" kosu plavuši u EK

Predsjednik Evropske komisije Žan Klod Junker snimljen je kako „protresa“ kosu jedne žene na ulazu u sjedište Evropske komisije tokom drugog dana samita lidera zemalja Evropske unije u Briselu.

U to vreme šefovi država i premijeri dolazili su na nastavak samita.

Da podsetimo, Junker je nedavno iznenada napustio konferenciju za novinare u Briselu, a spekulisalo se da je to možda učinio zbog cipela različitih boja koje je nosio.

Na sličan način privukao pažnju medija i pre nekoliko meseci kada je uoči gala večeri lidera NATO izgubio ravnotežu nekoliko puta, nesigurno hodao i posrtao, a mediji su preneli da se u jednom trenutku zateturao toliko da su predsednici Finske i Ukrajine morali da mu pomognu da ostane na nogama.

Nakon toga se pojavila i fotografija Junkera kako sedi u invalidskim kolicima, a portparoli Komisije rekli su da se radi o išijasu, koji mu često ometa normalno kretanje i izaziva bolove u leđima i nozi.

Пратите нас на

Коментари4

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније