Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

[ Izvor: Beta, Objavio: I. P. ]

15. 12. 2018. 08:08   >>  07:42 10

MAKRON OSTAVIO

Bijela ruža za žrtve napada u Strazburu

Francuski predsjednik Emanuel Makron posjetio je mjesto napada u Strazburu gdje je ostavio jednu bijelu ružu na ulici gdje građani ostavljaju cvijeće i pale svijeće za žrtve nedavnog napada džihadiste.


Makron koji je doputovao u Strazbur iz Brisela gdje je bio na dvodnevnom samitu Evropske unije (EU) obišao je božićni vašar na kojem se u utorak uveče dogodio napad i razgovarao s građanima.

Četiri osobe su stradale u pucnjavi Šerifa Šekata kojeg je policija ubila tokom potrage i dva dana bjekstva.

Пратите нас на

Коментари10

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније