Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

[ B92, Objavila: R.P. ]

19. 12. 2018. 15:30 >> 15:03
1

PROČITANO S USANA

Korbin Mejovoj rekao "glupa ženo"

Lider britanskih laburista Džeremi Korbin, rekao je premijerki Terezi Mej "glupa ženo" prilikom današnje sJednice parlamenta, ocIJenili su čitači sa usana.

Njegovu opasku, koja se nije čula, ali je izrečena, zabilježile su televizijske kamere tokom pitanja i odgovora, koji se održavaju u britanskom parlamentu svake srijede, navodi Rojters.

Korbin je na sjednici non-stop napadao Mejovu zbog njene odluke da odloži glasanje o Bregzitu u parlamentu.

Mejova mu je poručila da neće imati podršku ni svojih poslanika po pitanju EU.

"Imam savjet za gospodina - pogledajte iza sebe! Nisu impresionirani, a nije ni zemlja!", poručila je Mejova Korbinu, nakon čega je ovaj oborio glavu i, prema tumačenju čitača sa usana, promrmljao "glupa ženo", navodi Rojters.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније