Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

[ Tanjug, objavila B.B. ]

22. 12. 2018. 16:30 >> 16:03

POTEZ RUSIJE

Na Krim stiglo više od 10 ruskih borbenih aviona

Više od deset borbenih aviona "Suhoj SU-27" i "Suhoj SU-30" stiglo je na Krim, javlja Rojtes pozivajući se na neimenovanog svjedoka.

Kako se navodi, Rusija raspoređuje avione kako bi ojačala svoje vazduhoplovne snage na Krimu u vrijeme porasta tenzija sa Ukrajinom.

Britanska agencija navodi da su avioni sletjeli u vazduhoplovnu bazu u mjestu Belbek, u blizini Sevastopolja.

Do porasta napetosti između Moskve i Kijeva došlo je poteklih nedjelja pošto je Rusija 25. novembra zaplijenila tri ukrajinska vojna broda, i uhapsila članove njihovih posada.

Ruski ministar spoljnih poslova Sergej Lavrov rekao je ranije da Ukrajina navodno priprema "provokaciju" u blizini Krima krajem godine.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније