Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

[ Beta; Objavila: J.B.Č. ]

25. 12. 2018. 09:22 >> 08:54

RAZGOVARALI SA DJECOM

Tramp sa prvom damom pratio putovanje Djeda Mraza

Predsjednik SAD-a Donald Tramp i prva dama Melanija Tramp na Badnje veče su razgovarali telefonom sa djecom koju je zanimalo kada će Djeda Mraz posjetiti njihove domove.

U razgovoru sa sedmogodišnjim Kolmanom, predsjednik je upitao dječaka da li vjeruje u Djeda Mraza, slušao je na trenutak odgovor a zatim rekao: "Sa sedam godina to i nije tako važno, zar ne?"

Predsjednik je zatim nastavio da sluša šta o tome misli dječak, nasmijao se i poručio mu da samo nastavi da uživa.

Predsjednik i prva dama SAD-a su razgovarali sa djecom u okviru programa američke vojne komande zadužene za vazdušnu bezbjednost u SAD-u i Kanadi (Norad - North American Aerospace Defense Command), koja svake godine prati putovanje Djeda Mraza.

Tramp je tvitovao da je "praćenje Djeda Mraza postala jedna od njegovih omiljenih tradicija".

Melanija Tramp je jednom djetetu poručila da se Djeda Mraz u tom trenutku nalazio u Sahari ali ga je uvjerila da će do njegovog doma stići do Božića.

Hrišćanske crkve koje vrijeme računaju po gregorijanskom kalendaru danas slave Božić.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније