Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

18. 08. 2013. 13:45 >> 13:46

AVGANISTAN

Izgorjelo 300 prodavnica u Mazar e Šerifu

U požaru koji je izbio u gradu Mazar e Šerifu, u kome se nalaze i naši vojnici, izgorjelo je oko 300 trgovinskih radnji.

 

Prema navodima avganistanske policije u tom dijelu grada izgorjelo više stotina objekata, među kojima su većina radnje koje prodaju tekstilne proizvode.

Šef policije Belha Abdurazik Kadiri izjavio je da je zatražena pomoć Međunarodnih snag sigurnosti u Avganistanu (ISAF), kako bi se spriječilo širenje požara koji je u kasnim večernjim satima izbio u ulici Mevalana Jelaledin.

Napomenuo je da je, prema posljednjim podacima, materijalna šteta procijenjena na milione dolara, dok nije bio ljudskih žrtava.

Podsjetimo, prošle godine u Kabulu je izbio požar u kojem je u potpunosti izgorjelo 500 trgovina.

(AA)

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније