Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

Objavio: F.R. [ RTS/Tanjug ]

05. 01. 2019. 10:35 >> 10:07

DEBATA U AUSTRIJSKOJ JAVNOSTI

Razbila nos napasniku, pa dobila krivičnu prijavu

Dvadesetjednogodišnja devojka u Beču je razbila nos Avganistancu koji je u novogodišnjoj noći seksualno uznemiravao nju i druge žene, zbog čega je dobila krivičnu prijavu, što je izazvalo burnu debatu u austrojskoj javnosti.

Javnost postavlja pitanje zašto je prijava podnijeta protiv djevojke koja se samo branila od napasnika.

Pošto ju je dvadesetogodišnjak uhvatio za zadnjicu, prema policiji, ona je refleksno prilikom okretanja, udarila zlostavljača. Refleksnim udarcem ona mu je slomila nos, zbog čega je morao biti prevezen u bolnicu.

Prolaznici su vidjeli taj događaj, koji se dogodio na trgu ispred Gradske većnice, i rekli policiji da je Avganistanac dodirivao više žena.

Protiv Avganistanca je podnijeta prijava zbog seksualnog uznemiravanja, a protiv djevojke prijava zbog nanošenja telesnih povreda.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније