Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

Beta [ Objavio: O.Z. ]

09. 01. 2019. 19:35 >> 19:08

VELIKI SNIJEG

U Austriji strahuju od lavina

Austrijske vlasti su izdale najviše moguće upozorenje na lavine u nekoliko regiona pošto jak snijeg i dalje pada.

U njemačkoj saveznoj državi Bavarskoj zarobljeno je više od 350 stanovnika pošto je snijeg blokirao puteve. To je dovelo do formiranja kolone duge 20 kilometara u blizini Minhena, a hranu zavijanoj zajednici blizu grada Berhtesgardena morali su da isporuče kamioni.

Jedan 62-godišnji nastavnik poginuo je dok je skijao u austrijskim Alpima, čime je broj smrtnih ishoda povezanih s vremenskim prilikama u Evropi u prethodnih sedam dana povećan na 14.

Škole su danas i dalje zatvorene u djelovima Austrije i južne Njemačke.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније