Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

14. 02. 2013. 22:49   >>  22:47

UOČI ZOI U SOČIJU

Putin za oštre mjere bezbjednosti

Predsjednik Rusije Vladimir Putin naredio je da sve snage za borbu protiv terorizma budu na visokom stepenu pripravnosti, kako bi mogući teroristički napadi uoči Zimskih olimpijskih igara, koje će se iduće godine održati u Sočiju, bili spriječeni.

U obraćanju na državnoj televiziji, Putin je rekao da je, zbog predstojećih međunarodnih događaja koji će biti organizovani u Rusiji, neophodno obezbijediti odgovarajuću antiterorističku zaštitu.

„Ljudski životi su najvažniji, treba sve uraditi kako bi građani Rusije i posjetioci iz drugih zemalja bili sigurni“, kazao je.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније