Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

[ Beta; Objavila: M.M ]

11. 01. 2019. 22:40 >> 22:10

NA KUBI

Prevrnuo se autobus, stradalo sedam osoba

U saobraćajnoj nesreći na Kubi sedam osoba je poginulo, a 33 su povrijeđene kada se prevrnuo autobus u kome je bilo dvadesetak stranih turista, pišu lokalni mediji.

"Od 40 putnika, 22 su bili stranci iz Holandije, Engleske, Francuske, Meksika i Kanade", javio je dnevnik Venseremos iz istočne provincije Gvantanamo, gdje se nesreća juče dogodila.

Autobus se prevrnuo na putu iz mjesta Barakoa za glavni grad Havanu. Vozač je rekao da je izgubio kontrolu nad autobusom zbog vlažnog kolovoza, ali su svjedoci prenijeli da je pokušavao da zaobiđe jedno vozilo i da je zbog vozila koje je dolazilo iz suprotnog pravca skrenuo s puta.

Dnevnik Venseremos je na svom internet sajtu objavio spisak nastradalih među kojima je jedna 59-ogodišnja Njemica i dvije Argentinke, obje stare 35 godina. Među pet teško povrijeđenih troje su Kubanci i dvoje stranci, jedna Francuskinja i jedan Španac, naveo je list.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније