Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

[ Klix.ba, objavila B.B. ]

15. 01. 2019. 10:54 >> 10:25
2

BIJELA KUĆA BEZ KUVARA

Tramp našao rješenje, naručio hamburgere

Zbog blokade vlade SAD, blizu 800.000 radnika je u obaveznom odsustvu ili radi bez plate, a među njima i kuvari Bijele kuće. No predsjednik Donald Tramp je za sinoćni prijem jednog sportskog tima, našao "originalno" rješenje. Naručio je hamburgere iz Mekdonaldsa.

Gosti Bijele kuće uvijek mogu očekivati da uživaju u kulinarskim delikatesima i specijalitetima, ali ne i za vrijeme blokade vlade.

Bijela kuća raspolaže sa pet kulinarskih šefova koji uz asistente mogu spremiti večeru za 140 gostiju ili zakusku za više od 1.000 ljudi. Međutim, usljed blokade vlade blizu 800.000 radnika je u obaveznom odsustvu ili radi bez plata. Među onima koji su pogođeni su i kuvari Bijele kuće.

Ali Tramp je brzo našao rješenje.

Naime, fudbaleri kluba "Clemson Tigers" posjetili su sinoć Bijelu kuću, a na trpezi su ih dočekali burgeri iz Mekdonaldsa. Burgeri su servirani na srebrenim tanjirima, a na držačima su bili smješteni razni sosovi, dok se u čašama s pečatom Bijele kuće nalazio pomfrit.

"Ovo je zbog blokade. Izašao sam i naručio američki fast food koji sam sam platio. Mislio sam da će im se svidjeti više nego bilo šta drugo. Imamo pice, imamo 300 hamburgera, mnogo pomfrita, svu našu najdražu hranu. Želim vidjeti šta će biti ovdje kad napuste Bijelu kuću, jer mislim da neće mnogo toga ostati", kazao je Tramp.

Lider SAD-a poznat je kao veliki ljubitelj fast fuda. On navodno uživa u čizburgerima dok je u krevetu, ali kada pitaju koji burger mu je najdraži, kaže kako ih voli sve.

"Ukoliko je američko, ja to volim. Sve su to američke stvari", prokomentarisao je Tramp.

Podsjećamo, odluka o zatvaranju Vlade SAD-a traje skoro 30 dana, a odluka je donijeta, jer Tramp nije dobio podršku za izgradnju zida na američko-meksičkoj granici.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније