Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

15. 02. 2013. 08:07   >>  08:04

PADAJU SVE DUBLJE

Nezaposlenost u Grčkoj 27 odsto

Vijesti o produbljenju krize koje ovih dana dolaze iz čitave eurozone najviše pogađaju najizloženije zemlje, poput Grčke u kojoj je nezaposlenost skočila na rekordnih 27 odsto.

Još šokantniji su podaci da će do kraja godine gotovo trećina građana Grčke živjeti u siromaštvu.

Rezultat je to dugogodišnje ekonomske krize, ali i rigidnih mjera štednje koje je grčka Vlada morala da sprovede pod pritiskom Evropske unije.

Kako javljaju agencije, kriza najviše pogađa najmlađu populaciju. Čak 61,7 odsto nezaposlenih nije starije od 24 godine.

Grčka je u recesiji već šest godina.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније