Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

[ Izvor: Mina, Objavila: M.M.Lj. ]

21. 01. 2019. 20:14 >> 20:50

PETORO NESTALO

Najmanje 14 mrtvih u požaru dva broda kod Krima

U požaru koji je zahvatio dva tanzanijska broda kod Kerčkog moreuza u Crnom moru poginulo je najmanje 14 osoba, a pet se vodi kao nestalo, saopštili su ruski zvaničnici novi bilans žrtava.

Požar je izbio dok je gorivo prebacivano s jednog tankera na drugi, navela je ruska Federalna agencija za morski i rječni saobraćaj.

Vatra se proširila s jednog na drugi brod, a članovi posada su skočili u more, prenose ruske agencije.

Na jednom brodu bilo je 17 članova posade, a na drugom 14. Svi su državljani Turske ili Indije.

Spasilački timovi uspjeli su da spasu 12 osoba. Iz mora je izvučeno 11 tijela, a primećena su još tri. Potraga za nestalima se nastavlja.

Ruska mornarica se pridružila spasilačkoj operaciji.

Požar je izbio dok su brodovi Maestro i Kendi bili usidreni u blizini Kerčkog moreuza koji povezuje Crno i Azovsko more.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније