Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

[ Izvor: Beta, Objavio: I. P. ]

24. 01. 2019. 08:13 >> 07:43

"OGROMNO ZADOVOLJSTVO"

Kim Džong Un primio Trampovo pismo

Sjevernokorejski lider Kim Džong Un izrazio je "ogromno zadovoljstvo" pošto je primio pismo predsjednika SAD Donalda Trampa, prenijela je danas državna agencija KCNA.


Navedeno je da se Kim bavi "tehničkim pripremama" za skori sastanak s Trampom, planiran za kraj februara.

Pismo je Kimu donio njegov bliski saradnik Kim Jong Čol, koji se prošle nedjelje sastao s Trampom u Bijeloj kući. Dvije zemlje rade na dogovoru o denuklearizaciji Sjeverne Koreje, ne bi li okončali višedecenijsko neprijateljstvo.

KCNA je prenijela da je Kim "pohvalno" govorio o Trampu zbog iskazanog "velikog interesa" za novi samit.

Lideri SAD i Sjeverne Koreje su se prvi put sastali u Singapuru prošlog juna. Tada su potpisali prilično neodređeni dokument u kom se Kim obavezao na "denuklearizaciju Korejskog poluostrva".

Prošle subote je saopšteno da je odlučena i lokacija novog sastanka, ali bez preciziranja.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније