Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

21. 08. 2013. 16:28 >> 16:29

JOŠ U ZATVORU

Sud u Kairu oslobodio Mubaraka

Sud u Kairu donio je odluku o oslobađanju Hosnija Mubaraka po njegovom zahtjevu za puštanje na slobodu u procesu u kom je optužen za korupciju, prenose agencije.

 

 

Ipak, još nije jasno da li će 85-godišnji Mubarak izaći na slobodu danas, jer postoji mogućnost podnošenja žalbe na ovu odluku suda, javlja BBC.

Njegov advokat pak tvrdi, kako prenosi Rojters, da bi svrgnuti predsjednik mogao izaći na slobodu u četvrtak, budući da ga je sud već oslobodio optužbe za korupciju.

Mubarak (85) je osuđen u junu prošle godine na doživotnu robiju zbog ubijanja demonstranata tokom arapskog proljeća, ali je poslije uložene žalbe u januaru ove godine donijeta odluka da se ponovi suđenje.

Suđenje je ponovo počelo u maju, ali je Mubarak odslužio maksimalnu kaznu predviđenu za period uoči početka suđenja, podsjeća BBC.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније