Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

[ Izvor: Beta, Objavila: M.M.Lj. ]

01. 02. 2019. 23:42   >>  23:05

OBJAVILA DANAS

Merkel zatvara lični Fejsbuk nalog

Njemačka kancelarka Angela Merkel objavila je danas da zatvara svoj Fejsbuk nalog poslije odlaska sa čela Hrišćansko demokratske unije (CDU).

 

Merkel je ovo objavila u video zapisu na svojoj Fejsbuk stranici, koja ima više od 2,5 miliona lajkova.

Ona je rekla da zatvara svoj lični Fejsbuk nalog zato što više nije na čelu Hrišćansko demokratske unije. Njena saveznica Anegret Kramp-Karenbauer preuzela je tu funkciju u decembru.

Merkel je pozvala one koji je prate da nastave da prate njen rad kao kancelarke preko njene Fejsbuk stranice u Vladi i Instagram naloga kancelarke (Bundeskanclerin) preko Instagrama.

Šezdesetčetvorogodišnja Merkel vodi Njemačku od 2005. godine. Ona ne šalje poruke preko Tvitera mada njen portparol Štefen Zajbert koristi Tviter.

Kada je 2015. upitana šta misli o Fejsbuku Merkel je odgovorila "Lijepo je da ga imamo. Lijepo je kao imati kola i dobru mašinu za pranje veša".

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније