Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

[ Objavila: M.M ]

05. 02. 2019. 21:30 >> 20:57

ERDOGAN PORUČIO

Problemi sa Grčkom se mogu riješiti mirnim putem

Turski predsjednik Redžep Tajip Erdogan izjavio je da se problemi s Grčkom mogu riješiti "mirnim putem", dodajući da postoje nesuglasice, posebno kada je u pitanju izručenje Turskoj optuženih za neuspeli vojni udar.

"Mislim da se svi problemi s Grčkom mogu riješiti mirnim putem", rekao je Erdogan na zajedničkoj konferenciji za novinare sa grčkim premijerom Aleksisom Ciprasom.

Turski predsjednik je izrazio nadu da će s Grčkom biti uspostavljena bolja saradnja u vezi sa izručenjem turskih vojnika koji su pobjegli u Grčku, a terete se da su učestvovali u neuspjelom puču u julu 2016.

Cipras je na istoj konferenciji izrazio zadovoljstvo što su ostali "otvoreni kanali za komunikaciju" između Atine i Ankare.

Grčki premijer, koji je danas doputovao u dvodnevnu posjetu Turskoj, sjutra bi trebalo da se sastane sa vaseljenskim patrijarhom Vartolomejom.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније