Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

[ Izvor: Beta, Objavio: I. P. ]

08. 02. 2019. 11:54 >> 11:23
1

NA SKUPOVIMA

Vrhovni vođa Irana: Stop skandiranju Smrt Americi

Vrhovni iranski vođa ajatolah Ali Hamenei stao je danas u odbranu skandiranja "Smrt Americi", redovnog na anti-američkim skupovima širom Irana, ali je naveo da je ta parola usmjerena prema liderima SAD, a ne prema narodu te zemlje.

Hameneijev sajt je prenio njegove riječi da to skandiranje znači "smrt američkim liderima, smrt (predsjedniku SAD Donaldu) Trampu, (njegovom savjetniku za nacionalnu bezbjednost) Džonu Boltonu i (državnom sekretaru Majku) Pompeu".

On je dodao da iranski narod "neće prestati da govori 'Smrt Americi' dok se SAD ponašaju zlonamjerno" prema Iranu.

Hamenei je reagovao na ovonedjeljni Trampov govor o stanju nacije u kojem je američki predsjednik, izmedju ostalog, rekao da SAD "neće skrenuti pogled s režima" koji želi smrt Americi.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније