Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

[ Agencije, objavila B.B. ]

09. 02. 2019. 15:02   >>  14:31

SUKOB POLICIJE I ŽUTIH PRSLUKA

Granata otkinula ruku učesniku protesta

Jedan od učesnika protesta "Žutih prsluka", danas je u sukobu sa policijom u Parizu ostao bez ruke koju mu je odnijela granata sa suzavcem GLI-F4.

Incident se dogodio ispred Narodne skupštine, kada je grupa demonstranata počela da trese ogradu ispred te zgrade. Ispred narodne skupštine je bilo poprište brojnih sukoba između policije i demonstranata, javlja dopisnik Sputnika.

Nekoliko sukoba između policije, koja je upotrijebila pendreke i biber-sprej, i pristalica pokreta "Žuti prsluci" izbilo je na Jelisejskim poljima. U jednom trenutku policajci su opkolili demonstrante, javljaju dopisnici.

Prema navodima RT-a, povrijeđena osoba je hitno prebačena u bolnicu.

Granata sa suzavcem GLI-F4 sadrži eksplozivno punjenje od 25 grama TNT-a. Francuska policija je koristi od 2011.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније