Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

[ Beta; Objavila: J.B.Č. ]

13. 02. 2019. 19:30 >> 18:58
1

ZAMRZNUTI RAČUNI

Bugarin htio da "opere" novac za Madura?

Bugarski zvaničnici su naveli da je zamrznuto nekoliko bankovnih računa koji su primili milione eura od venecuelanske državne naftne kompanije.

Državni tužilac Sotir Cacarov je danas rekao da je novac trebalo da bude poslat dalje, na račune u inostranstvu.

"Preduzete su sve mjere da bi sredstva koja su i dalje na računima bila potpuno pod našom kontrolom i da ne bi napustila zemlju po lažnim osnovama", rekao je on.

Cacarov je rekao da će protiv vlasnika računa, bugarskog državljanina koji se trenutno nalazi van zemlje, najvjerovatnije biti podignuta optužnica za pranje novca.

"Naša vlada blisko sarađuje s Bugarskom i drugim članicama EU da bi se osiguralo da bogatstvo naroda Venecuele ne bude ukradeno", rekao je američki ambasador u Sofiji Erik Rubin.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније