Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

[ Izvor: Beta, Objavila: M.M.Lj. ]

17. 02. 2019. 23:23 >> 22:53

PRIVEDEN VOZAČ

Vijetnam: Zaplijenjeno 300 kg metamfetamina

Vijetnamska policija saopštila je danas da je zaplijenila skoro 300 kilograma metamfetamina, sintetičke droge sve popularnije u zemlji koja ima jedan od najstrožih zakona o drogama.

 

Ukupno 294 kilograma narkotika pronađeno je u kombiju sa registarskim tablicama Laosa u centralnom dijelu Vijetnama.

Policija je privela vozača, dok je drugi putnik u kombiju uspio da pobjegne.

Vijetnam je tranzitna zona za šverc droge koja se proizvodi u takozvanom "zlatnom trouglu" području koji obuhvata Laos, Mjanmar i Tajland. Najviše se proizvode opijum i heroin, ali su posljednjih godina sintetičke droge poput metamfetamina sve popularnije.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније