Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

[ Izvor: Beta, Objavio: I. P. ]

21. 02. 2019. 07:58   >>  07:27

GORE STAMBENE ZGRADE

Najmanje 69 mrtvih u požaru u Bangladešu

Najmanje 69 osoba je nastradalo u velikom požaru koji je opustošio stambene zgrade u starom dijelu Dake, prijestonice Bangledeša, gdje se takođe nalaze i skladišta hemijskih proizvoda, saopšteno je iz vatrogasne službe.


Desetine ljudi su ostale zarobljene, onemogućene da pobjegnu na ulice zakrčene gužvom, dok su razni hemijski proizvodi gorjeli. Šef nacionalne vatrogasne službe je rekao da bi broj žrtava mogao rasti.

"Broj mrtvih bi mogao još da poraste. Potraga se nastavlja", rekao je Ali Ahmed za Frans pres.

Požar je izbio sinoć, a vjeruje se da ga je uzrokovao kanister s gasom. Vatra se brzo proširila na čitavu tu zgradu, a potom i na četiri obližnje. U svim tim zgradama su bili uskladišteni hemijski proizvodi.

Vatra je trenutno pod kontrolom, iako nije ugašena do kraja.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније