Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

[ Beta; Objavila: J.B.Č. ]

25. 02. 2019. 22:21 >> 21:49

TRGOVINSKI SPOR

Tramp najavio samit sa Si Đinpingom

Američki predsjednik Donald Tramp izjavio je danas da će uskoro održati samit s kineskom kolegom Si Đinpingom na kojem treba da bude potpisan sporazum o rješavanju bilateralnog trgovinskog spora.

"Imaćemo samit sa potpisivanjem... Nadam se da ćemo uspjeti. Veoma, veoma smo blizu dogovora", rekao je Tramp u Bijeloj kući i dodao da bi samit mogao da bude održan u posljednjoj nedjelji marta.

Tramp je u njedelju poslije šest dana pregovora delegacija dvije zemlje rekao da je učinjen "značajan napredak".

Američki predsjednik je dodao da se odlaže do daljeg rok do 1. marta koji su on i Si postavili u decembru za rješavanje trgovinskog spora koji se prvenstveno odnosi na uvođenje dodatnih carinskih nameta na kineski uvoz.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније