Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

[ Beta; Objavila: J.B.Č. ]

05. 03. 2019. 11:06 >> 10:38

ČEŠKA

U sudaru dva voza povrijeđen 21 putnik

U čeonom sudaru dva voza blizu glavne željezničke stanice u Brnu, na jugu Češke, povrijeđena je jutros 21 osoba, saopštila je Vatrogasna spasilačka služba Češke.

Hitna pomoć je prevezla 13 putnika u bolnice a 250 putnika iz oba voza je evakuisano.

"Spasioci su zbrinuli 21 pacijenta a 13 od njih je moralo u bolnice. Na sreću riječ je o lakšim i srednje teškim povredama", rekla je za dnevnik Pravo portparol vatrogasaca Mihaela Botova.

Dva lokalna putnička voza sudarila su se pri maloj brzini čeono, oko 15 metara od perona na glavnoj željezničkoj stanici.

"Mašinovođa je promašio signal i ušao je na kolosjek na kome uopšte nije trebalo da bude. Uzrok za sada ne znamo", kazao je portparol Željezničke inspekcije Martin Drapal.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније