Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

[ Beta, Objavila: R.P. ]

09. 03. 2019. 12:25 >> 11:50

ZA SPORAZUM

Šef konzervativaca pozvao na glasanje o Bregzitu

Predsjedavajući britanske vladajuće Konzervativne stranke Brendon Luis, pozvao je danas poslanike da glasaju o sporazumu o istupanju Velike Britanije iz članstva u Evropskoj uniji.

Luis je upozorio poslanike, među kojima i članove svoje stranke, da ukoliko parlament naredne sedmice odbije sporazum, postoji mogućnost da Velika Britanija na kraju ostane u EU.

"Treba da glasamo za sporazum", rekao je Luis u izjavi za britansku televizijsku mrežu Bi Bi Si..

Bregzit stupa na snagu 29. marta i za sada se ne zna da li će taj datum biti odložen niti da li će Velika Britanija, čiji se parlament za sada protivi sporazumu, izaći iz članstva u Uniji sa ili bez dogovora.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније