Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

[ Beta; Objavila: J.B.Č. ]

10. 03. 2019. 16:25 >> 15:54
2

PJEVALI TOKOM POZIVA ZA MOLITVU

Erdogan optužio demonstrante da nijesu poštovali molitvu

Predsjednik Turske Redžep Tajip Erdogan kritikovao je danas učesnike skupa u Istanbulu u petak tokom obilježavanja Međunarodnog dana žena, jer smatra da nijesu poštovali islam jer su pjevali tokom poziva na molitvu.

Policija je u petak ispalila suzavac na nekoliko hiljada ljudi na protestu, koji je održan uprkos zabrani protesta u pješakoj zoni Istanbula.

Erdogan je rekao da se jedna grupa demonstranata koju su predvodili prokurdski aktivisti, ponašala "nevaspitano jer je pjevala i zviždala za vrijeme poziva na molitvu".

Predsjednik Turske inače obilazi zemlju gdje prisustvuje raznim izbornim sastancima uoči lokalnih izbora zakazanih za 31. mart.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније