Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

[ Beta, Objavila: R.P. ]

13. 03. 2019. 10:15   >>  09:50

ETIOPIJAN ERLAJNZ

Crne kutije će se analizirati u inostranstvu

Crne kutije iz srušenog Boingovog aviona kompanije Etiopian erlajns kod Adis Abebe, biće poslate u inostranstvo na analizu, ali za sada nije izabrana zemlja gdje će to biti, rekao je portparol etiopske aviokompanije.

U razgovoru za AP Asrat Begašo je rekao da aviokompanija nije još odlučila gdje da pošalje snimač podataka i snimač zvuka u pilotskoj kabini, kada su snimljeni poslednji trenuci aviona.

"Imamo niz opcija. Ono što možemo da kažemo je da nemamo kapacitet da vršimo ispitivanje ovdje u Etiopiji", rekao je on.

Boing 737 - maks osam, kompanije Etiopian erlajns, srušio se neposredno poslije polijetanja iz Adis Abebe za Najrobi u nedjelju, kada je poginulo svih 157 ljudi u letjelici. Ova nesreća je druga sa novim avionom Boing 737 maks osam u pet mjeseci zbog čega su zemlje i aviokompanije širom svijeta naložile prizemljenje tih letjelica ili zabranile njihov ulazak u svoj vazdušni prostor.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније