Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

[ Beta ]

15. 03. 2019. 19:22 >> 18:48

IZ BEZBJEDNOSNIH RAZLOGA

Ameriken erlajns prekinuo letove za Venecuelu

Aviokompanija "Ameriken erlajns" (American Airlines) privremeno prekida letove za Venecuelu iz bezbjednosnih razloga, saopštila je danas kompanija.

Ameriken je posljednja veća američka aviokompanija koja je letjela za Venecuelu, imala je dnevne letove za Karakas i Marakaibo iz Majamija.

Kompanija je saopštila danas da privremeno prekida letove i da neće letjeti u zemlje koje ne smatra bezbjednim.

"Bezbjednost naših posada i naših klijenata je uvijek bio naš prvi prioritet. Ameriken ne može da leti u zemlje koje ne smatra sigurnim", navodi se u imejlu kompanije.

Kasno sinoć predsjednik Saveza udruženja pilota Daniel Kari dao je instrukcije pilotima da odbiju da lete u Venecuelu.

SAD su juče povukle svoje posljednje diplomate iz Venecuele u četvrtak.

Druge američke i mnoge strane kompanije prestasle su da lete u Venecuelu gde se ekonomska i politička situacija pogoršala poslednjih godina.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније