Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

[ Beta, objavila B.B. ]

18. 03. 2019. 14:48   >>  14:21

SUDAR VOZOVA U HONG KONGU

Prekinut saobraćaj u podzemnoj željeznici

Saobraćaj u dijelu jedne od glavnih linija podzemne željeznice Hong Konga, prekinut je poslije noćašnjeg sudara za vrijeme testiranja opreme.

Dva voza podzemne željeznice u Hong Kongu sudarila su se rano jutros za vrijeme testiranja novog signalnog sistema željezničke kompanije.

Jedan mašinovođa je zadobio povredu noge, a drugom je pozlilo zbog udisanja dima. Obojica su odvedena u bolicu.

Operator podzemne željeznice MTR Corp saopštio je da je privremeno prekinut saobraćaj na liniji Tsuen Van između dvije stanice Admiralti i Central.

Snimci koje je kompanija objavila pokazuju voz nagnut izvan šina i izbijena vrata na jednom vagonu.

Direktor kompanije MTR Lau Tin-šing rekao je da će noćne probe novog signalnog sistema biti prekinute dok se ne utvrdi uzrok nesreće.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније