Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

Objavio: F.R. [ Beta ]

01. 04. 2019. 22:36 >> 22:02
1

POLJSKA

Katolički sveštenici spalili knjige o Hariju Poteru

Katolički sveštenici na sjeveru Poljske saopštili su danas da su tokom vikenda spalili knjige o čarobnjaku Hariju Poteru, kao i druge predmete za koje smatraju da predstavljaju "svetogrđe", prenijela je agencija AP.

Fotografije spaljivanja knjiga u blizini jedne crkve u Gdanjsku postavila je jedna katolička fondacija.

Na fotografijama se vide, pored knjiga o Hariju Poteru, neke afričke maske, figurice slona i knjige o magiji. Te predmete su, kako su naveli sveštenici, doneli vernici koji dolaze u crkvu.

Fondacija je navela da spaljivanje knjiga i predmeta predstavlja upozorenje vernicama na loše uticaje koji potiču od magije i okultizma.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније