Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

[ Mina, Objavila: R.P. ]

08. 04. 2019. 17:32   >>  17:31

ERDOGAN

Ankara spremna za vojnu operaciju u Siriji

Ankara je u potpunosti spremna za pokretanje nove vojne operacije u Siriji, poručio je turski predsjednik Redžep Tajip Erdogan uoči današnje zvanične posjete Rusiji.

Erdogan je kazao da će o toj temi razgovarati sa ruskim predsjednikom Vladimirom Putinom, prenosi Tass.

"Mi smo u potpunosti spremni. Izvršili smo sve neophodne pripreme u područjima duž sirijske granice. Razgovaraću o tome na bilateralnom sastanku sa Putinom", rekao je Erdogan.

Pomoćnik ruskog predsjednika Jurij Ušakov, kazao je prošle sedmice da će Putin i Erdogan razgovarati o situciji u Siriji u kontekstu američkih planova da djelimično povuku svoje trupe iz te zemlje, kao i o isporuci ruskog vazdušnog odbrambenog sistema S-400 Turskoj.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније