Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

30. 08. 2013. 15:11 >> 15:14
1

BIZARNO

Do smrti ga silovalo šest žena

Uroko Onoja iz Nigerije, bogati poslovni čovjek, preminuo je pošto ga je do smrti silovalo šest njegovih ljubomornih supruga.

Kada je stigao u svoju kuću u mjestu Ugbugbu krenuo je u sobu svoje najmlađe supruge, koja mu je ujedno bila i najdraža. Ali, tamo ga je dočekala zasjeda. Njegovih pet bijesnih supruga skočilo je na njega i uz prijetnju nožem prisilile na seks.


Onoja je tako krenuo zadovoljavati jednu po jednu, ali kada je stigao do pete supruge jednostavno je prestao da diše, piše u policijskom izvještaju.Najmlađa supruga policiji je rekla kako su njene suparnice pobjegle u šumu kada su shvatile što se dogodilo.

Dvije od njih odmah su uhvaćene i privedene pod sumnjom da su svog supruga “silovale do smrti”.Njegova smrt potresla je mještane koji ga opisuju kao “dobrog čovjeka koji je mnogo učinio za njihovu zajednicu”.

 

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније