Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

Beta [ Objavio: O.Z. ]

14. 04. 2019. 19:19   >>  19:18 1

BEZ DOGOVORA SA ZELINSKIM

Porošenko došao sam na debatu

Predsjednik Ukrajine Petro Porošenko došao je danas, nedjelju dana uoči drugog kruga predsjedničkih izbora, sam na debatu oko čijeg termina nije postigao dogovor s protivkandidatom Volodimirom Zelenskim.

Zelenski, komičar i glumac, pozvao je Porošenka da održe debatu na najvećem ukrajinskom stadionu dva dana pred drugi krug izbora 21. aprila. Predsjednik Ukrajine je želio da sučeljavanje bude danas, na šta Zelenski nije pristao.

Na Olimpijskom stadionu u Kijevu nije bilo publike, a velika grupa ljudi slušala je ispred stadiona prenos Porošenkovog davanja izjave i odgovara na pitanja novinara.

Porošenko je stajao pored praznog mjesta namijenjenog Zelenskom.

Predsjednik Ukrajine se potom obratio pristalicama okupljenim ispred stadiona.

Ankete pokazuju da Zelenski ima znatnu prednost u odnosu na Porošenka uoči drugog kruga izbora.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније