Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

[ Tanjug, objavila B.B. ]

17. 04. 2019. 17:56 >> 17:55

AIR FRANCE ODLUČIO

Fond za donacije putnika, najbitnijima i besplatan prevoz

Air France će obezbijediti besplatni prevoz svim zvaničnim partnerima uključenim u obnovu katedrale Notr Dam u Parizu, odlučili su čelnici te kompanije.

Grupa Air France-KLM, naime, tokom narednih dana osnovaće fond za dobrovoljne donacije putnika, kako bi pomogla prikupljanje sredstava za rekonstrukciju Notr Dama.

Ovo je saopšteno iz te kompanije nakon jučerašnjeg požara koji je oštetio katedralu, a odluku su donijeli Bendžamin Smit, generalni direktor Air France-KLM, An-Mari Kuder, predsjednica upravnog odbora grupe Air France-KLM i An Rigaj, generalna direktorka Air Franca.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније