Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

[ Objavio: I. P. ]

26. 04. 2019. 08:46   >>  08:46

NOVI ZELAND

Lopov upao u policijsku stanicu i ukrao oružje

Provalnik je ukrao 11 komada naoružanja iz policijske stanice na Novom Zelandu od kojih su neki predati nakon terorističkih napada na Krajstčerč, saopštila je danas policija.

 

Policija traga za osumnjičenim koji je pobjegao kada ga je primijetio policajac u stanici u Palmerstonu na novozelandskom Sjevernom ostrvu.

"Nestalo je 11 komada naoružanja koji su bili u izložbenom dijelu stanice. Moram da pojasnim da to nije službeno naoružanje već razne vrste oružja predatih radi izložbe ili uništenja", izjavila je policijski zvaničnik Sara Stjuart.

Vlasnici naoružanja iz raznih krajeva Novog Zelanda predaju oružje policiji nakon što su vlasti pooštrili regulative prema kojim je zabranjeno držati borbeno naružanje i opremu nakon napada na džamije u Krajstčerču gdje je ubijeno 50 ljudi.

Stanovnici Novog Zelanda imaju vremenski rok do 30. septembra da predaju oružje lokalnoj stanici.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније