Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

Beta [ Objavio: O.Z. ]

06. 05. 2019. 17:31 >> 17:29

NASTAVLJA KAMPANJU ZA EP

Berluskoni izašao iz bolnice

Bivši italijanski premijer Silvio Berluskoni izašao je danas iz bolnice u Milanu gdje je imao operaciju zbog optrukcije crijeva, i rekao je da je spreman da nastavi kampanju pred izbore za Evropski parlament zakazane za 26. maj.

"Sad mi je dobro. Uplašio sam se", rekao je novinarima Berluskoni (82) po izlasku iz bolnice gdje je operisan 30. aprila.

Berluskoni, lider stranke desnog centra Forca Italija, je krajem marta rekao da se kandidovao za evropske izbore jer želi da se bori za ujedinjenu Evropsku uniju koja je vjerna viziji svojih osnivača.

Bivšem premijeru je bilo zabranjeno da obavlja javnu funkciju skoro pet godina zbog presude za utaju poreza. Sud je prošle godine, navodeći njegovog dobro ponašanje, presudio da opet može da se kandiduje.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније