Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

[ RTS, objavila B.B. ]

07. 05. 2019. 09:37 >> 09:36

TOKOM PREDIZBORNE KAMPANJE

Premijer Australije pogođen jajetom u glavu

Jedna žena uhapšena je pošto je udarila jajetom premijera Australije Skota Morisona, tokom skupa u okviru kampanje za izbore, koji će biti održani 18. maja, saopštila je policija savezne države Novi Južni Vels.

Obezbjeđenje je ubrzo savladalo i sklonilo 25-ogodišnju ženu, a prema navodima policije, niko nije povrijeđen u incidentu.

Na objavljenim video snimcima vidi se kako je Morison na kratko protrljao glavu, nakon što je udaren jajetom, koje se nije slomilo, a onda je priskočio u pomoć starijoj ženi, koja je tom prilikom pala na pod, prenosi Rojters.

Morison je kasnije na Tviteru nazvao ženu, koja ga je udarila jajetom, "kukavičkom aktivistikinjom".

Australijski premijer je pohvalio svoje obezbjeđenje, jer je brzo reagovalo i izrazio zabrinutost za stanje starije žene, koja je pala tokom meteža, navodi Bi-Bi-Si.

Incident se dogodio u Olberiju, koji se nalazi oko 330 kilometara jugoistočno od Kanbere.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније