Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

[ Objavila: M.M ]

08. 05. 2019. 18:21 >> 18:51

PUTNICI BEZBJEDNI

Putnički avion nakon nestanka sa radara sletio u Iran

Avion na letu od Pariza do Mumbaja bezbjedno je sletio na aerodrom u iranskom Ishafanu nakon što je prijavljeno da je nestao sa radara. Flajtradar24 koji nadzire avio saobraćaj ranije je saopštio da je izgubljen signal s letilicom, ali je kasnije objavio da je letilica na pisti i da ne bi trebalo dugo da se zadrži u Iranu. Avion na letu od Pariza do Mumbaja nestao je sa radara nedaleko od iranskog regiona Isfahana.

Podsjetimo prethodno je Flajtradar24 koji nadzire avio saobraćaj saopštio da je izgubljen signal s letilicom, prenosi britanski Ekspres.

"Avion AF218 trenutno nije u dometu Flajtradar24. Ili je van pokrivenosti ili je sletio", navedeno je u saopštenju Flajtradar24.

Avion je poletio iz Francuske i potom letio preko Evrope i zapadne Azije prije nego što je nestao iznad centralnog Irana.

Pilot je prije nego što je izgubljen kontakt oglasio "7700" što ukazuje na opštu opasnost.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније