Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

04. 09. 2013. 08:59 >> 09:02

SAMOUBISTVO?

Monstrum iz Klivlenda pronađen mrtav u ćeliji

U zatvorskoj ćeliji pronađen je mrtav Amerikanac Arijel Kastro, osuđen prošlog mjeseca na doživotnu robiju i još 1.000 godina zatvora jer je godinama držao zatočene u svojoj kući u Klivlendu tri žene i silovao ih.

Si-Bi-Es i druge američke televizijske stanice, javile su da je 53-godišnji Kastro pronađen sinoć kako visi u svojoj ćeliji i da zatvorski službenici nisu mogli da ga povrate u život.

Kastro se na suđenju branio da nije nasilan čovek i da je postupao impulsivno, kao žrtva seksualne zavisnosti. On je priznao krivicu, nakon što je tužilac pristao da za njega ne traži smrtnu kaznu.

On je od 2002. do 2004. najprije oteo Mišel Najt, potom Amandu Beri i onda Đinu de Hesus. Tri žene uspjele su da se oslobode u maju, pošto je jedna od njih uspjela da dozove komšiju i zatraži pomoć dok Kastro nije bio u kući.

Tokom jedanaest godina zatočeništva, Najtova je četiri puta ostajala trudna. Kastro je te trudnoće okončavao tako što ju je danima izgladnjivao, udarao i skakao po njenom stomaku. S druge strane, Kastro je "dozvolio" Berijevoj da rodi dijete krajem 2006. Otkad je zatvoren, on je više puta tražio da vidi Berijevu, ali je sudija odbio te zahteve kao nedolične.

Policiji koja je istraživala ovaj slučaj, nikako nije bilo jasno kako niko ko je posjećivao Kastrovu kuću, uključujući članove njegove porodice i njegovu djevojku, nije shvatao šta se tamo dešava. Odlukom gradskih vlasti Klivlenda, početkom avgusta srušena je kuća Arijela Kastra.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније